25.09.2011

Vi digger oss

I går kom Tonje på besøk, etter en del knøing med bussene, du er så fliink! Men hun kom iallefall fram til
slutt, og vi lagde Fajitas som ekte superkokker og Tonje kuttet løk og gråt og gråt. Og når vi skulle spise så fant vi ut at det var sinnsykt sterkt, men vi bare blåste i det og heiv innpå og mistet følelsen i munnen og drakk flere liter med vann som faktisk smaker godt i dette huset i motsetning til resten av Cambridge.

namnam

















Etter det syklet vi til Tesco Express og kjøpte en insane mengde godteri og snacks, og vi møtte faktisk Ane der og hun sa at vi kom til å bli så feite at vi måtte rulle ut av flyet hjemme i Tromsø igjen, men det brydde vi oss ikke noe om og vi syklet hjem igjen og varmet opp deilig sjokoladefondant i mikroen. Den var så mektig og kvalmende at vi ikke klarte å spise opp alt, så i stedet spiste vi chips for å få bort kvalmen, men chipsen var så stygg at vi nesten kastet opp og da måtte vi spise Skittles og M&M i stedet, og vi lå på sofaen og så på Family Guy og American Dad og hadde det skikkelig koselig. Tonje flettet også en skikkelig rar hårfrisyre på meg, og vi følte det nesten så ut som i filmen "Friends with benefits" der moren til hovedpersonen fletter håret hennes, men det gjorde ikke noe for det var jo bare oss der.


Dolmio-reklame!






















Men så fant vi ut at vi ikke bare kunne ligge der hele kvelden, så vi gikk inn på rommet mitt og kastet oss over hver sin pc, og plutselig så var vi på chatroulette og pratet med masse rare folk og dyr(!), og hadde det kjempegøy helt til klokka var 6, og da fant vi ut at vi burde legge oss og sove, så vi skulle kunne fungere dagen etter. Og vi våknet i dag kl 2, drakk litt te og ble med vertsmoren min på en stor Tesco og kjøpte inn alt det nødvendige til uka som kommer, og nå ligger vi begge på senga mi igjen og venter på at middagen skal bli ferdig. Vi fikk aldri spist Ben & Jerry's-isen vår, så den tar vi nå etter middag! Adios!
Så forresten nå at alle bildene så skikkelig fine og fjortis ut, men vi bare later ingenting og legger dem ut likevel. Det er lov å være litt teit når man er hyper..





1 ord:

Hanne i California sa...

Sv: hehe ja æ e no så kul vettu :) dokker e ganske heldig som har hverandre.. og hehehe enig med ho ane, dokker kommer til å bli feit, kanskje til og med feitere enn mæ :) Det der e mer godteri enn æ har spist siden æ kom til usa, haha

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...