19.07.2011

Harrytur til Sverige

I dag reiser jeg til Sverige med familien min, det vil si pappa, kjæresten hans Merethe, hennes to barn Camilla (14) og Ole Jonny (17), søstrene mine Anne (14) og Kristine (7). Og meg, da. Alle vi skal få plass i en campingvogn, det gleder jeg meg til å se. Vi tar det som en utfordring!



Jeg er egentlig veldig glad i å kjøre på ferie, altså bilferie. Når jeg og Anne var mindre dro vi ofte på bilferie med pappa, vi brukte å kjøre sørover i Sverige (ikke nødvendigvis Sør-Sverige), og jeg har mange gode minner fra det. Dessuten elsker jeg å bare sitte i en bil og høre på musikk, og se ut av vinduet. I går skulle jeg bare sjekke om noen cd-er funket i bilen til pappa, og så ble jeg sittende der og høre en god stund.


Ryan Adams - Wonderwall  :))
[perfekt når du sitter i bilen, det regner, og du er sånn passe potetmos i hodet]

I går var jeg forresten ute og øvelseskjørte, for tredje gang i mitt 17-årige liv. Og det var veldig lenge siden jeg  kjørte forrige gang, så det føltes nesten som om jeg måtte begynne fra scratch igjen. Men det gikk bedre etter hvert! Det eneste jeg sliter med nå er starten, stoppingen, giringen, klutchen... altså det meste. Haha. Men øvelse gjør mester!

Nå er det bare 53 dager igjen til jeg drar! Wihuuu

17.07.2011

Hello world

Nå er jeg kommet hjem igjen, og har fått stabilisert meg litt etter reisen. Det er nemlig veldig tungt å reise lenge, som du sikkert vet! Dagen vi skulle reise måtte jeg stå opp klokken fire, vi kjørte til flyplassen klokken fem, og klokken sju gikk flyet vårt til Gardermoen. Framme der fem timer senere, og så var det bare å sitte der i seks timer før flyet gikk hjem til Tromsø. Hjemme klokken åtte. Puh. Men det var jo en fin ferie, så jeg skal ikke klage. Selv om tre uker tett på familien kan gjøre en sprø til slutt. For å si det sånn; det var godt å komme hjem igjen, særlig siden den deilige senga mi sto og ventet på meg.

Jeg har skrevet om selve oppholdet på Tenerife her, hvis du er interessert i å vite mer! ;)

15.07.2011

New haircut

Nå har jeg klippet håret kort! :O Føles ganske rart, men også veldig bra! Og det var en ganske stor forandring... Nå er det skulderlangt, så ca 15 cm er borte, iallefall!

Holder på å skrive et nytt innlegg, om Tenerife, så bare vent på det! Dette er forresten tatt i Tenerife:
før:




etter:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...