30.10.2011

"I want a cross face!"

I dag hjalp jeg vertsbroren min med å skjære ut et gresskar, det var veldig gøy selv om kanskje resultatet ikke ble helt perfekt! Det var da til mitt forsvar første gangen jeg prøvde meg på dette, så det er vel grunnen til at gresskaret endte opp med å se ut som en sur steinbit i stedet for et monster eller hva det nå enn er gresskar skal se ut som. Vertsbroren min Harry tegnet en skisse, og jeg skar det sånn som han ville, og han synes faktisk ikke heller at det ble skummelt nok! Men på den andre siden tror jeg det har den ønskede effekten likevel, jeg er iallefall like redd for steinbiter som jeg er for monstre! Kanskje vi til og med starter en ny trend?
I morgen skal jeg gå "trick or treat" med vertsfamilien, det blir spennende! Harry skal kle seg ut som en "devil"!





































Resultatet!


























29.10.2011

Caffé Nero og venting

Nå sitter vi på Caffé Nero på Waverly; togstasjonen i Edinburgh. Her skal vi sitte i fire timer til, og så skal hive oss på toget hjem. Toget tar egentlig fem timer, men vi har ett stopp i Peterbourgh, og der må vi vente i en halvtime. Vi skal altså være framme litt over elleve i kveld.. Heldigvis går tiden fort her; det er gratis nett på cafeen og vi har mange filmer vi kan se. Det eneste som er litt kjipt er at jeg har tydeligvis brukt opp alle minuttene mine på Spotify, så jeg kan ikke høre på musikk der... Siden togstasjonen er midt i byen, er Tonje og Ellen gått ut for å kjøpe cupcakes på den fantastiske cupcake-butikken, mens jeg og Nora sitter her og passer på bagasjen. For oss er det egentlig helt greit; vi er veldig trøtte og slitne! En god kopp kaffe gjør jo det hele bedre, da :) Jeg kunne godt ha vært her flere dager, men samtidig blir det godt å komme hjem igjen til Cambridge, vi har jo dessuten en prøve på mandag som jeg må pugge til!

Nooora : D








Hybelliv









27.10.2011

DAG 2 i Edinburgh!

Nå er andre dagen i Edinburgh overstått, og vi er utslitte! Men det er veldig bra her, gøy å prøve ut en ny by! Selv om det er veldig vanskelig å forstå hva de sier...



Ruter, selvfølgelig!


Ellen er alltid så GLAD på bilder!
Etter en litt treg start på dagen hoppet vi på bussen og dro vi til byen, og shoppet litt og gjorde oss kjent, og vi fant den søteste cupcake-butikken noensinne!







Etter hvert dro vi også på Pizza Hut og spiste BBQ Americano, den beste pizzaen noensinne! Super dag, gleder meg til i morgen!




Vi så faktisk en dame som spilte på sekkepipe! Vurderte å filme det til dere, men tenkte jeg heller skulle spare dere smerten..






EN BAKKE!

DAG 1 i Edinburgh! (tilreise)














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...