31.05.2011

Cheer them on to their rivals

Tumblr_llzpr4zma41qek2ino1_1280_large

The Decemberists - Sixteen Military Wives

30.05.2011

Be prepared...

Hvis du er interessert i bra musikk, burde du følge med nå. Her kommer nemlig det som jeg kategoriserer som verdens beste band, og det er neimen ikke dårlig! Du har sikkert hørt om dem før, og har du ikke det, så shame on you! Bandet heter
THE WOMBATS 
og består av tre medlemmer;

Matthew Murphy som synger, spiller gitar og keyboard (fra Liverpool, England)


Dan Haggis som spiller trommer og korer (fra Liverpool, England)


Tord Øverland-Knudsen som spiller bass og av og til synger (fra Elverum, Norge)
Tord Øverland Knudsen spiller bass i det britiske bandet The Wombats.

De har spilt inn to album; 
The Wombats Proudly Present: A Guide to Love, Loss & Desperation - 2007
The Wombats Proudly Present This Modern Glitch - 2011

Jeg synes personlig at det andre albumet deres er best, og jeg klarer rett og slett ikke å slutte å høre på det! Hvis du er så lur at du nå velger å sjekke ut dette albumet, bør du legge merke til sangene Jump Into the Fog, Our Perfect Disease, Techno Fan, Tokyo, Walking Disasters, 1996... og ja, rett og slett alle sangene! Hjelp, jeg er helt hekta. The Wombats, jeg elsker dere. 

Og jeg lover deg; du VIL høre dette albumet!




Enjoy.

29.05.2011

Today I don't feel like doing anything

Nå på onsdag er det møte om Cambridge, og da får vi forhåpentligvis vite nøyaktig avreisedato og kanskje, kanskje får vi vite vertsfamilier. Men jeg tviler, vi får nok ikke vite det før etter sommeren... Det skal være noen elever der som var i Cambridge i fjor, og det blir spennende å høre hva de sier om utvekslingsåret!

Nå kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig til ferie, sol, sommer og kos! Bare 15 dager igjen, og så er jeg i Tenneriffe! Nå er det tre år siden sist jeg var på ferie med familien, så jeg er rimelig klar for syden!



27.05.2011

My Heart Skips A Beat

Headeren er på vei, men foreløpig får bloggen se litt kjedelig ut! Hva synes du om designet?

Hvis du er glad i gratisprøver burde du virkelig vurdere å registrere deg på Buzzador! Der mottar du forskjellige vareprøver, alt fra mat til sminke og husholdningsprodukter og masse annet. Etter du har prøvd produktet og fortalt om det til vennene dine / latt dem prøve så skal du gi tilbakemelding til Buzzador, som igjen gir disse til produsentene. På denne måten får de vite hva som er bra og dårlig med produktet. Og det som er så bra med dette er at du kan være helt ærlig; du kan gi kjempedårlig tilbakemelding om det er slik du føler det. Er du interessert? Da kan du klikke på denne linken og registrere deg! http://www.buzzador.com?refstr=idbo&lang=NO  Det er helt gratis og jeg personlig elsker det! :) I tillegg får jeg litt ekstrapoeng om du registrerer deg via linken, så det ville jeg satt veldig pris på! (brukernavnet mitt er idbo)

Tumblr_llv89miemg1qh588j_large
Lenka - Heart Skips A Beat


Bilde: whi 

Thank God It's Friday

Siden denne bloggen først og fremst er for dagene før og når jeg er kommet i Cambridge, blir jeg ikke å blogge så veldig mye før det nærmer seg! Men litt blir det selvfølgelig, og hvis du har noen spørsmål til meg så er det bare å kjøre på : )  Jeg må bare si at jeg gleder meg utrolig mye, dette blir en opplevelse som jeg vil huske resten av livet! Og jeg lurer veldig på hvordan vertsfamilien min blir, siden de tross alt får betalt for å ha meg der. Men selvfølgelig finnes det jo de som ikke gjør det for pengene, så vi får se hvordan det går. Det blir utrolig spennende å se hvordan basketballmiljøet er i Cambridge, og jeg håper at det også kan hjelpe meg litt å komme inn i det sosiale miljøet! Skal du på utveksling? Hva er dine forventninger?

95b643fe9ee85424f048a27b22db0e88f6526a16_m_large
Katy Perry - Last Friday Night

Bilde: whi 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...