13.06.2011

Spoofing

Kom nettopp over denne videoen, som Shane Dawson la ut i september i fjor! Den er faktisk mistenkelig lik Katys video som nettopp kom ut, har hun stjålet Shanes ide? (haha, dette kunne vært skrevet i et sladreblad, minnet meg skikkelig om det!)

Kun Cambridge?

Jeg vet at jeg blogger om veldig mye annet enn Cambridge akkurat nå, men det er jo fordi jeg ikke har kommet meg dit enda, og fordi jeg på en måte har funnet "blogge-ånden" igjen. Hvis du kun er interessert i å lese om før og under oppholdet mitt i Cambridge, kun det temaet, så kan du gå inn på fanen Arkiv øverst i bloggen, der vil du finne kategorier som du kan trykke på. Det er en som heter Før utveksling (om prosessen, tanker osv) og en som heter Cambridge (under oppholdet). Så vet du det! Er det noe du lurer på så er det bare å ta kontakt! ; )

Party Perry

Nå er det bare 13 timer igjen til jeg drar på ferie! Gleder meg utrolig mye! Akkurat nå er det pakking for harde livet, og det virker som om det havner mer og mer klær i kofferten, selv om jeg faktisk prøver å kutte ned på innholdet. Et sabla slit.

Den nye musikkvideoen til Katy Perry "Last Friday Night" er kommet ut, enjoy! :)) Haha, synes den var dødsfet! Men, hva gjør Rebecca Black her? Har du forresten lagt merke til at musikkvideoene nå for tiden faktisk minner mer og mer om spillefilmer?

10.06.2011

Ferie og fregner

For en herlig dag! Vi dro til Bukta med klassen, og koste oss masse, og så dro jeg hjem og slang meg på verandaen for å få litt farge før jeg drar til Tenneriffe (bare 4 dager igjen)! ...Men selvfølgelig endte det bare i fregner. Slik er jeg. Fregne-Ida. Ida - en liten fregne i denne store verden. Jaja, nok om det. Her er noen bilder fra i dag! :))


Meg og Silje!  



Miin klasse! Noen iallefall...


Tanning ftw

09.06.2011

Summer is here





Tok disse bildene fra verandaen i dag! Så slik ser det altså ut i Tromsø by; snø på fjelltoppene, deilig sol og grønn natur :) Jeg elsker sommeren!

08.06.2011

I fell in love with being defiant

Tumblr_lm8qowwfn91qa6i81o1_500_large

Lissie - Cuckoo

Check out my new design

Nå har jeg laget meg nytt design, hva synes du? : )
Jeg blir veldig glad for tilbakemeldinger! Bedre enn den forrige? Jeg personlig elsker den slik den er nå, jeg synes den er mye bedre! Den andre var så ... sammenklemt! Fresht og flott, sånn liker jeg det!
... Da er det bare å starte på designet til venninnen min Tonje! Puh!

Og headeren kommer snart, jeg må bare få tid til å få tatt noen bilder først!

Bring me up

Nå er det bare 6 dager igjen til jeg reiser til Tenneriffe! Gleder meg skikkelig mye! Egentlig så burde jeg begynne å pakke med en gang, for jeg er så treeg. Men nei, jeg utsetter det litt til. Til mandag... Jeg er veldig flink til å utsette ting.
Jeg kommer sikkert til å gå rundt hele ferien og tenke på Cambridge, men med god grunn da! Det er faktisk kjempemye som jeg gleder meg til nå, og jeg elsker det! Men samtidig er jeg litt redd for å få for høye forhåpninger, hvis det ikke blir slik jeg hadde tenkt. Likevel er det vanskelig å stoppe hodet fra å tenke og forestille seg ting. Akkurat som det er vanskelig å få en sang ut av hodet når du har fått den på hjernen! Hjelp, jeg tror jeg kreperer, har nemlig denne sangen på hjernen:


Alexandra Stan - Mr. Saxobeat


Det verste er jo det at hun bare sider de samme setningene om og om igjen, så jeg kan jo teksten, og da klarer jeg ikke å la være å synge. Hva skal jeg gjøre?

06.06.2011

Baskettur med hyttelaget!

Hytteturen var kjempekoselig! Bading, kortspill, sitte på en stor ring etter en båt, og ellers bare masse kos! Haha, når vi skulle skrive i hytteboka den siste dagen, klarte Kjærsti å stokke om litt på ordene så overskriften ble "Baskettur med hyttelaget". Søtt! Dette var en sånn tur som jeg kunne dratt på igjen og igjen, elsket det! Synd dette var en slags avslutning, etter dette blir ting annerledes... Kommer til å savne dere, folkens! ♥
PS! Jeg vant over både Mads-Emil og Johannes i tommelkamp! (Y) (de to guttene som sitter til høyre for meg/øverst til høyre) hehehehe :))

Bilder tatt av Silje:

Hele gjengen (med få unntak)!

Kjærsti, meg og Sigrid :)

03.06.2011

Ut på tur, aldri sur

I dag drar jeg på hyttetur med basketlaget, gleder meg kjempemye! Det blir to overnattinger, og vi skal mest sannsynlig sove begge nettene ute på noen holmer ved hytta. (det er ikke soveplass til alle inne på hytta). Det er lenge siden vi har gjort noe sammen, og jeg tror det blir skikkelig gøy!

5697043336_09ce362d5a_z_large


Lenka - Here To Stay

02.06.2011

It's The Little Things In Life That Make Us Smile



Følg meg gjerne på 8tracks: idabosch

You can't go back home again

4762641453_1c3ae8f67e_z_large

"You can't go back home to your family, back home to your childhood, back home to romantic love, back home to a young man's dreams of glory and of fame, back home to exile, to escape to Europe and some foreign land, back home to lyricism, to singing just for singing's sake, back home to aestheticism, to one's youthful idea of 'the artist' and the all-sufficiency of 'art' and 'beauty' and 'love,' back home to the ivory tower, back home to places in the country, to the cottage in Bermude, away from all the strife and conflict of the world, back home to the father you have lost and have been looking for, back home to someone who can help you, save you, ease the burden for you, back home to the old forms and systems of things which once seemed everlasting but which are changing all the time--back home to the escapes of Time and Memory."
— Thomas Wolfe

Er du først dratt, så er du dratt. Du kan ikke komme hjem og forvente at alt er som før. Alt er forandret. Du er forandret. Du kommer ikke hjem til det du dro fra. Husk det.

Leaving soon

Tumblr_lly4pc3f3j1qfsktgo1_500_large

The Alternate Routes - Time Is A Runaway

Hello dream

Nå er det akkurat 100 dager til jeg sitter på flyet, på vei til en ny plass, med annen kultur og andre skikker. Jeg kommer helt sikkert til å være et nervevrak, og få helt hetta, både på grunn av spenning og nervøsitet. Nervøs er jeg sånn sett nå også. Men så gleder jeg meg så utrolig mye samtidig! Som vi pleide å si på barneskolen; jeg grugler meg! haha.
100 dager kommer til å gå fort, så utrolig fort. Plutselig er dagen kommet. Men jeg prøver å ikke tenke alt for mye på det, jeg hadde kommet til å gjøre meg selv gal. Jeg har så mange nye og rare følelser, jeg vet rett og slett ikke hva som skjer med meg. Jeg bare sier til meg selv at "dette året kommer til å bli fantastisk!"

Tumblr_llqbypthcu1qdt1tdo1_500_large

Jeg ble skikkelig glad når jeg hørte at vi drar den 10. september. Da får jeg nemlig sett KONSERT MED THE WOMBATS den 24. september i Cambridge!! Det er helt utrolig, de kommer faktisk dit! A dream come true. Makes me go crazy.


The Wombats - 1996

Bilde: whi



Infomøte 1. juni + tips til deg!

I dag var det infomøte om Cambridge, og det var kjempeinteressant! Avreisedatoen er 10. september! Vi fikk først høre litt generelt om skolen og programmet, av en av viserektorene fra CRC (Cambridge Regional College). Det er helt utrolig hvor stor skolen faktisk er, og hvor mye de har å tilby! Det er minst fire forskjellige kafeterier/kantiner på campus, og skolen tilbyr alle mulige slags valgfag/utdanningsretninger/kurs (eller hva man skal kalle det), alt fra sport og helse/skjønnhet til fotografi og kunst og matlaging. Jeg vet ennå ikke hvor mye av dette jeg selv kan være med på, siden vår situasjon er litt annerledes enn de andre studentene som går der, men det hadde vært utrolig kult å lære mer om fotografi og kunst (maling, tegning) for dette er ting som jeg brenner veldig for, men som jeg ikke har hatt tid til å prioritere på veldig lang tid nå. Basketballen tar all tiden min, og derfor vurderer jeg faktisk å ta en pause med det når jeg er i Cambridge, men samtidig er det en så stor del av livet mitt at jeg neppe klarer det. Sport er jo dessuten en kjempebra måte å bli kjent med de engelske på. Det heter vel at "sport er et internasjonalt språk" eller noe sånt?

5685579594_ac52e2d989_z_large


Etter at han hadde introdusert skolen, fikk vi stille spørsmål til både lærerne/rektor og de elevene som var der i fjor. Vi fikk mange gode tips, og jeg kjenner at jeg gleder meg mer og mer nå! Dette blir så bra! Jeg blir rett og slett bare mer og mer sikker på at jeg har gjort det rette valget.
Jeg lager en liten liste over de tipsene vi fikk, for jeg er helt sikker på at de fleste punktene gjelder for dere andre som også skal til England. Det er jo greit å se om man har glemt noe, eller få noen nye ideer! Gjerne si i fra om dere har fått noen andre tips som dere synes jeg/andre kan få bruk for! :)

Tumblr_lll7u3qzrz1qdsttno1_500_large

Når du drar til/er i England (er ikke så flink å formulere meg her, men dere skjønner iallefall hovedbudskapet!):

  • Kjøp deg en sykkel! Og ikke bruk alt for mye penger på denne. 
  • Kjøp deg en engelsk telefon! Sjekk gjerne om du og klassen din kan skaffe dere samme abonnement med fordeler slik at det blir billigere å ringe hverandre (gjelder spesielt for oss som reiser som en klasse fra Norge).
  • Husk å ordne deg forsikring. Ansa tilbyr studentforsikring, og de fleste som var i CB i fjor hadde denne forsikringen. 
  • Registrer deg hos legen/et legesenter med en gang du kommer dit. Det er gratis, og hvis du skader deg har du et sted å gå til.
  • Skann passet ditt og evt. bankkort og lignende. Ha en kopi hjemme i Norge og ta en kopi meg deg til England, slik at du har dokumentasjon hvis du skulle være så uheldig og miste det. 
  • Kjøp deg et såkalt "railcard", dette gjør det utrolig mye billigere å ta tog rundt i Storbritannia. 
  • Når du drar til England, ikke ta med deg for mye klær! Det er kjempebillig der, og du får lett erstattet de gamle klærne dine. 
  • Ta med varme klær også! Det er ikke bare varmt i England. 
  • Ordner du deg en konto hos Handelsbanken, kan du ta ut penger i England uten at det koster deg noe. Har du f.eks Sparebank1 koster det 30 kr hver gang du tar ut penger. Det kan være andre banker som også har gratis uttak, sjekk dette hos din bank. 
  • Ordner du deg en konto hos Handelsbanken, får du to bankkort; ett Visa og ett Visa Electron. Visa = du kan handle på nettet! Kjempenyttig :))
  • Finn deg en hobby/noe å gjøre på ettermiddagen/fritiden! Dette gjør at du lettere blir integrert inn i det engelske sosiale miljøet, samtidig som du faktisk har noe å gjøre i stedet for å kjede deg.
  • Utnytt feriene! Reis rundt og opplev Storbritannia/Irland, i stedet for å dra hjem til Norge. Iallefall CRC har et eget reisebyrå, på skolen, så hvis du også har dette på din skole burde du virkelig høre med dem når du har tenkt deg ut og reise. De vet hva de driver med!
  • Involver og integrer deg i vertsfamilien din! Skap et forhold og en tillit, dette vil være en stor fordel for deg både når du er der og hvis du har tenkt deg tilbake i senere tid. 
  • De fleste som har reist tidligere har fått en månedslønn hos familien sin i Norge på rundt 2000-3000 kr. 
  • Snakk så mye engelsk som mulig! 
  • Skal du kjøre opp i England, start tidlig med kjøretimer! Mange har gjort den feilen at de starter for seint, og da kanskje ikke rekker å kjøre opp e.l.
  • Og for all del; husk å søke stipend! 
Tumblr_llzfe7avjy1qb4hv5o1_500_large

Nyttig? :) Håpe disse tipsene kan hjelpe deg litt iallefall! God langhelg, alle sammen!

Bilder: whi 

01.06.2011

Nature calls ♬



I love the  f l o w e r s 
I love the  d a f f o d i l s
I love the  m o u n t a i n s
I love the  r o l l i n g  h i l l s
I love the  f i r e s i d e
When the lights are low

Boom de-ah-da
Boom de-ah-da
Boom de-ah-da

Boom de-ah-da


Tumblr_llrx0pgg0d1qfp0dho1_500_large

għasafar rrabjata

Liker du Angry Birds? Da anbefaler jeg deg å se her (tror du må bruke nettleseren Chrome). Du kan spille det på PCen! :)) I love it 


Kanskje jeg skal få meg et sånn kostyme?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...