31.08.2011

Flyreiser og ferier

Nå er det akkurat TI DAGER IGJEN! Og her sitter jeg og blogger i norsktimen, fordi læreren vår rett og
slett bare forvirrer meg enda mer i stedet for å lære meg noe, da leser jeg heller selv!
I går tok vi vaksine mot hjernehinnebetennelse, og jeg følte meg skikkelig dårlig hele dagen etterpå. Trodde jeg skulle krepere eller noe. Men her er jeg, i live, haha. Og jeg trenger ikke å bekymre meg om hjernehinnebetennelse mer!

Tumblr_lpojjvquip1qc0ckqo1_400_large
//whi

Vi har forresten fått vite når flyet går;

Lørdag 10. september tar vi fly fra Tromsø kl. 08.30
og vi er fremme på Gardermoen kl. 10.20.
Videre går flyet fra Gardermoen kl. 15.10
og er fremme på Heathrow kl. 16.30.

Etter det skal vi ta buss inn til Cambridge, og det vil ta ca 2 timer. Vi er framme i Cambridge ca kl. 20.00, sa læreren vår. Med andre ord en lang reisedag, med mange timer venting på Gardermoen! Jeg må huske å ta med meg noen filmer, og så blir jeg helt sikkert å bruke mye tid på Tax Free..

Vi har også fått vite når feriene våre er!
Høstferie:  24. - 30. oktober
Juleferie:  16. desember - 3. januar
Vinterferie:  13. - 19. februar


Meg og Tonje, to jenter som er skikkelig klare for England!


The Soft Pack - Answer To Yourself

28.08.2011

Freedom



Se mer på bildebloggen min : )

Nothing compares to you

Nå er det under to uker igjen til jeg drar, utrolig rart å tenke på! Jeg har heller ikke så veldig lyst til å tenke for mye på det, jeg vil ikke tenke på at jeg skal dra fra familien min og alle dem jeg er glad i. Jeg klarer liksom ikke for meg hvordan det blir uten dem, jeg har jo dem rundt meg hele tiden, og de er her og støtter meg når jeg trenger det. Når jeg er kommet dit bort, over dammen, da er jeg jo alene, på egen hånd. Selvfølgelig er jo mange av vennene mine med, men det kan aldri sammenlignes med familien. Jeg håper jeg utvikler et bra forhold til vertsfamilien min, at de bryr seg om meg, for jeg vet ikke hvordan det ellers skal gå. Siden de får betalt for at vi bor der er det jo alltids en sjanse for at de har meg der for å tjene penger, og at de egentlig ikke bryr seg. Men jeg prøver å ikke tenke på det, jeg får ta det som det kommer! 

25.08.2011

Anbefaling

Leter du etter noen bra utvekslingsblogger å lese? Sjekk ut bloggene til vennene mine! De er alle fra Tromsø, som meg, og disse fire skal gå i samme klasse som meg i Cambridge, det blir gøy! :)

Julie - http://wouldyoulikeacupoftea.blogg.no/
Tonje - http://tonje-nygard.blogspot.com/
Elisabeth - http://meincambridge.blogg.no/
Ellen-Sofie - http://greatellen.blogspot.com/ (har ikke begynt å blogge enda, men sjekk den ut senere!)

I tillegg så har disse to dratt enda lengre bort, heelt alene:

Sigrid , Argentina - http://sigridiargentina.blogg.no/
Hanne , USA,California - http://hminusa.blogg.no/

Thank you! ;)

Vertsfamilie

Nå har jeg nettopp fått vite vertsfamilien min, men det er helt klart skjedd en feil i systemet. Hun jeg skal bo hos skal ha tre andre elever boende hos seg også, og det er alt for mye. Husene i Cambridge er ikke veldig store, heller. I tillegg hadde jeg ønsket å bo alene med familien, så dette skal kontaktlæreren min få orden på, heldigvis! Ser ut som jeg må vente litt til før jeg får vite hvem jeg skal bo hos... 

Back to school

Nå er vi stakkars ungdommer slengt brutalt på skolebenken igjen, men heldigvis er det bare 16 dager igjen til vi drar avgårde, til nye opplevelser og annerledes kultur! 16 dager, det er bare litt over to uker! Wiii, gleder meg! Timeplanen er vel egentlig veldig grei, vi har få timer og ganske korte dager, og det gjør meg ingenting! Klassen virker veldig koselig, så dette året blir nok helt supert!
Min timeplan:


14.08.2011

This has got to be the good life ♥

Har nettopp kommet hjem fra en fantastisk hyttetur med jentene mine! Det var utrolig gøy, og det var supert å få ha litt tid med bare dem, det er veldig lenge siden vi har gjort noe sånt! Både jeg og Ellen drar til Cambridge neste år, og jeg vet at vi begge kommer til å savne Kjærsti og Silje (og alle dere andre også, SELVFØLGELIG) utrolig mye, jeg trengte iallefall denne turen noe sinnsykt, og jeg blir så trist av å tenke på at om en måned så er vi ikke her; da er det mange kilometer med vann mellom oss. Jeg har rett og slett ikke lyst til å tenke på det. Dessuten er det jo fortsatt noen uker igjen; disse skal jeg nyte for fullt! Tusen takk for at dere er så fantastiske, jeg elsker dere! ♥
Kjærsti, Silje, meg, Ellen :) 
A hug is worth a thousand words. A friend is worth more   



OneRepublic - Good Life

11.08.2011

So come on


432529418_6bf105c0db_z_large

Daisypath Vacation tickers





Muse - Uprising

Nye lenker!

Nå har jeg oppdatert lenkene, siden det er mange som har laget seg blogg nå rett før avreise! Du finner dem ved å trykke på fanen "Lenker" øverst på bloggen.
PS! Det er utrolig mange lenker, så hvis du leter etter noen som skal til et spesifikt sted (de er sortert etter organisasjon her) så trykker du bare Ctrl + F (i chrome iallefall) og skriver inn f.eks USA, og da kan du trykke deg nedover og se at de som reiser til USA er merket så du ser dem kjempelett :) (hvis du skjønte noe av den flotte forklaringen min)
Hvis du ikke allerede har en liste med lenker på din egen blogg, eller bare vil oppdatere den, er det bare å kopiere listen min ;) Og det er bare å si i fra hvis du ikke er på lista, så fikser jeg det!

En måned...

Nå er det akkurat en måned til jeg drar, og jeg begynner virkelig å kjenne det nå. Plutselig blir alt så veldig forsterket; gleden, iveren, spenningen og forhåpningene. Og så er det bekymringen, selvfølgelig. Redselen for at jeg kommer til en dårlig vertsfamilie, hvor mye jeg kommer til å savne familie og venner, og alle slike ting som kan rive deg i stykker.  Men de prøver jeg å gjemme bort i et mørkt hjørne, og heller tenke på det positive. Så får det bli som det blir rett før avreise. For jeg vet at jeg ikke kommer til å klare å overse det da. Men akkurat nå er det de positive og glade følelsene som tar overhånd, og jeg gleder meg skikkelig, som en liten unge! For innerst inne vet jeg jo at det kommer til å bli helt supert, det kommer til å gå bra! Og jeg skal nyte det skikkelig!
Ååh, jeg kommer til å savne dere!

Sommerferien er snart over, og egentlig kjenner jeg at det er bra, jeg er rett og slett litt lei av ferie nå. Rastløsheten, det å ikke ha noe bestemt å gjøre, men bare sitte foran tven eller pcen hele dagen, uten mål og mening. De fleste har nå begynt å klage på at det snart er skolestart igjen, mens jeg ikke har noe i mot det. Men det er jo også sikkert fordi jeg skal reise bort, og gleder meg så innmari mye til det! Hvis jeg bare skulle begynne på skole her i Tromsø igjen, på den samme linja, så hadde nok situasjonen vært annerledes. Da hadde jeg nok også vært en av klagerne, som jeg nå klager over, haha. Samtidig prøver jeg å ikke skape så alt for store forhåpninger, for ting blir nok ikke helt som jeg forestiller meg. Jeg håper bare at det er til det bedre! Og hvem vet; kanskje jeg møter The Duke of Cambridge? haha
Tumblr_lpoxmsojqw1qztsrto1_500_large

Pink - Heartbreak Down

03.08.2011

Jeg har blitt et eple

Veldig seriøst innlegg, ja.. Men jeg hadde det litt gøy i Photoshop; her er mitt ansikt på et eple! 

Goodbye, hello

Nå er jeg kommet hjem etter 2,5 fine uker i Bodø og Sverige, de gikk jammen meg fort! Men nå kjenner jeg at det er litt deilig at ferien snart er ferdig, for jeg er så utrolig spent og gleder meg sånn til å dra til Cambridge! I dag er det bare 38 dager igjen... Helt uvirkelig. Selv om jeg kommer til å savne familien og vennene mine utrolig masse, kjenner jeg også at nå er jeg klar for å dra, klar for å oppleve noe nytt! Det er først nå det begynner å synke inn for mamma at jeg faktisk skal dra og være borte i 9 måneder, og hun er nok ganske trist på grunn av det. Men det er vel igjen ganske normalt, jeg er jo det eldste barnet; den første som drar. Jeg tror det faktum at jeg kommer tilbake igjen om ikke så alt for lenge hjelper litt på, da. Forhåpentligvis.

I går dro jeg og søsteren min på en fin sykkeltur til ei strand. Resultatet? Masse rare bilder... haha.





Fjortizz..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...