30.09.2011

Sol, spa og sjokolade

Akkurat nå er det 28 grader ute her i Cambridge, mens det er 8 grader i Tromsø! Skikkelig herlig å ha sol og flott vær, særlig siden venner og familie sitter hjemme og har det kaldt og vått! Jeg klarer rett og slett ikke å fatte hvor varmt det faktisk er her! Vi må bare passe på å nyte det mens det varer, for det er visstnok ikke vanlig at det er så varmt her på denne tiden av året. Men i april/mai skal det i følge læreren vår bli supert vær!


Sånn ser det tydeligvis ut på Market Square i sentrum, live cam!

I dag prøvde jeg og Tonje noe nytt; SPA! Vi fikk ansiktsbehandling, og det var sinnsykt deilig! Vi fikk rens, skrubb, maske og krem etterpå, og underveis fikk vi massasje, til og med hånd/arm-massasje! Jeg holdt på å sovne under hele timen, tror faktisk jeg duppet av et par ganger. Anbefales sterkt! (til dere andre som er i Cambridge) Vi skulle egentlig betale 25 pund for det, men når vi kom ned og skulle betale, sa de at vi fikk studentrabatt! Så da betalte vi bare 18,75 pund (=170 NOK), utrolig billig!

Face-mask_large

Senere i dag skal jeg til sentrum og møte onkelen min som egentlig er i London med jobben, han kommer innom Cambridge i dag! Vi skal spise middag, det blir koselig! Har ikke sett han på veldig lenge. Og i tillegg så har han med norsk godteri, jippi! : D


<3

29.09.2011

Hot stuff

I dag var det faktisk latterlig varmt ute, og det var helt herlig! Det var sydenvarme, er sikker på at det var nærmere 30 grader, og i morgen skal det visstnok bli enda varmere! Men det var samtidig utrolig slitsomt å sitte inne på klasserommet i den stekende varmen, uten aircondition og med vinduer som bare kan åpnes litt på gløtt, holdt på å krepere! Etter de to timene med engelsk var det bare å løpe ut i sola, ta bussen til byen og sitte i en park sammen med Ellen, Elisabeth og Lisa og spise jordbær og Ben & Jerry's -iskrem.


























Men så måtte vi selvfølgelig tilbake til virkeligheten; FYSIKK. Ellen og jeg tok bussen tilbake til skolen, og vi overlevde overraskende nok en og en halv time med fysikk, selv om det var enda verre på klasserommet.
På en måte gruer jeg meg litt til i morgen; det er IKKE noe gøy å holde på å besvime i timen. Jeg hadde til og med bare shorts og en topp/singlet på, likevel var det så varmt. Etter timen syklet jeg hjem, for vertsfamilien min skulle grille og jeg var uansett så sliten at jeg ikke orket å være med de andre til byen en gang til, denne gangen hadde jeg dessuten med meg en tung sekk og en sykkel som jeg måtte ha hentet etterpå.

Så nå ligger jeg altså på senga og hører på musikk, mens en vifte som vertsmor satt inn til meg blåser deilig kald luft ut i rommet og på meg. Livet er herlig.

Min nye kveldsmat NAMNAM avhengig





28.09.2011

Basketball og røde negler

Dagen i dag var utrooolig varm, men det var sykt deilig! Forsov meg i morges, så jeg spurtet på sykkelen til skolen, kom dit sånn passelig deilig svett og hadde et par timer matte med min favorittlærer Shahid, har han i matte og fysikk. Og han er skikkelig flink, forstår så bra når han forklarer!

Tumblr_lrijrteq2z1r3np88o1_500_large

Etter det spiste vi lunsj, og så dro jeg og Ellen og trente på treningssenteret på skolen siden vi hadde en utrolig lang pause. Når vi var ferdige å trene gikk vi forbi gymsalen på skolen, og der så vi at det var basketballtrening (for gutter). Jeg tror vi begge følte at vi savnet basket, at vi lengtet etter å spille igjen, så vi gikk og spurte treneren om det var noe jentelag i basket, men han sa at foreløpig var vi de eneste som hadde vist interesse, og han trengte et helt lag for å starte med treninger. Men vi fikk skrive opp navn og nummer på en liste, og vi skrev også Tonje på siden vi visste at hun hadde lyst, så da var vi allerede tre stykker av fem nødvendige.

15017_386739335641_572230641_4021206_2729600_n_large

Så hadde vi et par timer engelsk, og etter det dro jeg og Ellen hjem til Lisa for å skifte klær og legge fra oss tingene, før vi tok bussen til byen for å møte de andre jentene i klassen. Vi hadde det veldig koselig, og jeg klarte til og med å la være å shoppe (må spare penger), så  det var jeg fornøyd med. I tillegg så fikk vi Nora og Lisa til å bli med på basketlaget, så nå er vi jo faktisk et helt lag! : D Så dro vi hjem, eller, jeg måtte innom skolen og hente sykkelen, og så syklet jeg hjem alene i mørket, men dette gikk altså helt fint. Men jeg må innrømme jeg var litt nervøs til tider. Bare litt, altså. Jeg så Karlsvogna, og det gjorde meg skikkelig glad! Og nå ligger jeg på senga hjemme og slapper av, drikker te, lakker neglene røde og skal se på 90210. Yay!

Tumblr_lrzpymodpi1r02vofo1_500_large


Stereo Hearts - Gym Class Heroes

27.09.2011

Min timeplan

Plutselig kom jeg til å tenke på; jeg har jo ikke lagt ut timeplanen min enda!
Så her er den altså, for deg som er interessert..

MONDAY:
Chemistry  09.00 - 12.45

TUESDAY:
History     09.00 - 10.30
Physics     10.45 - 13.00
Maths       13.30 - 15.15
English      15.30 - 16.45

WEDNESDAY:
Maths       08.00 - 10.00
English      14.45 - 16.30

THURSDAY:
English      09.00 - 11.00
Physics      15.30 - 17.00

FRIDAY:
German      09.00 - 11.15
English       13.30 - 16.00

Så vi har altså en del teite fritimer, men nå som jeg har meldt meg inn i treningssenteret på skolen blir jeg sikkert å klare å fylle de timene ganske så greit! Det jeg synes er ekstra slitsomt er når jeg har et fag på morgenen, og ett på slutten av dagen, slik som på onsdager og torsdager, jeg mister liksom energien utover dagen fordi jeg ikke har noe å gjøre, og når jeg kommer tilbake til sistetimen har jeg ikke noe å gi. Men regner med at det blir å gå seg til! 

23503572_large

I'm such a chicken

I dag når jeg syklet til skolen var det skikkelig tåkete ute, men utover dagen ble det bare varmere og varmere, skikkelig sommervær!

432529418_6bf105c0db_z_large



















Synd at jeg hadde timer hele dagen, fra 9 til 4.30, slik at jeg ikke egentlig fikk nyte godværet skikkelig.. Likevel fikk jeg kjenne varmen litt!

5696686584_b7ee48017d_z_large


Jeg vet ikke om jeg har nevnt det, men vertsfamilien min har altså høns (og en hane), og i dag hadde disse klart å komme seg ut av buret, mens jeg satt og spiste middag (siden jeg kom så sent hjem fra skolen varmet jeg bare opp maten), og de begynte å gå inn i huset (døra ut til bakhagen var åpen). Jeg var helt alene nede i stua, og fikk litt panikk, men jeg klarte å jage dem ut, trodde jeg. De synes visst ikke jeg var så skummel, så de bare hoppet rett på meg for å komme seg inn, så da løp jeg selvfølgelig til vertsmor og fikk henne til å redde meg. Og alt gikk bra til slutt.. Puh, litt action i hverdagen er jo bra, da. Men jeg er ikke så glad i høns, må jeg innrømme.

26.09.2011

Workin workout

I dag prøvde jeg og Ellen treningssenteret på skolen for første gang, og det var helt ok, egentlig! Ikke veldig stort, med akkurat de nødvendige apparatene (men ikke så mange av hvert). Men når vi sto i garderoben og skiftet før vi skulle trene kom en dame og sa at det skulle være brannøvelse klokka to, og det betydde altså at vi bare fikk trent i et kvarter før øvelsen, så vi spurtet opp og varmet opp på en type step-maskin. Så ringte alarmen og vi måtte stå ute i 20 min og da ble jo selvfølgelig vi kalde igjen, men vi bare hoppet på maskinene igjen og trente i 15 min til, og mens vi gjorde det kom jo selvfølgelig en hel klasse som hadde gym og skulle lære om apparatene, så vi trakk oss litt tilbake og prøvde noen av styrkeapparatene, men etter hvert tok denne klassen over hele rommet så vi bare droppet det og hoppet i dusjen i stedet. Vi var uansett fornøyde; det var UTROLIG godt å trene igjen!

Funny-animal-pictures-exercising-hippo_large

Nå holder jeg forresten å laste opp en video av en rundtur i huset mitt på Youtube, den kommer nok i løpet av kvelden, stay tuned..!

I miss you



25.09.2011

Vi digger oss

I går kom Tonje på besøk, etter en del knøing med bussene, du er så fliink! Men hun kom iallefall fram til
slutt, og vi lagde Fajitas som ekte superkokker og Tonje kuttet løk og gråt og gråt. Og når vi skulle spise så fant vi ut at det var sinnsykt sterkt, men vi bare blåste i det og heiv innpå og mistet følelsen i munnen og drakk flere liter med vann som faktisk smaker godt i dette huset i motsetning til resten av Cambridge.

namnam

















Etter det syklet vi til Tesco Express og kjøpte en insane mengde godteri og snacks, og vi møtte faktisk Ane der og hun sa at vi kom til å bli så feite at vi måtte rulle ut av flyet hjemme i Tromsø igjen, men det brydde vi oss ikke noe om og vi syklet hjem igjen og varmet opp deilig sjokoladefondant i mikroen. Den var så mektig og kvalmende at vi ikke klarte å spise opp alt, så i stedet spiste vi chips for å få bort kvalmen, men chipsen var så stygg at vi nesten kastet opp og da måtte vi spise Skittles og M&M i stedet, og vi lå på sofaen og så på Family Guy og American Dad og hadde det skikkelig koselig. Tonje flettet også en skikkelig rar hårfrisyre på meg, og vi følte det nesten så ut som i filmen "Friends with benefits" der moren til hovedpersonen fletter håret hennes, men det gjorde ikke noe for det var jo bare oss der.


Dolmio-reklame!






















Men så fant vi ut at vi ikke bare kunne ligge der hele kvelden, så vi gikk inn på rommet mitt og kastet oss over hver sin pc, og plutselig så var vi på chatroulette og pratet med masse rare folk og dyr(!), og hadde det kjempegøy helt til klokka var 6, og da fant vi ut at vi burde legge oss og sove, så vi skulle kunne fungere dagen etter. Og vi våknet i dag kl 2, drakk litt te og ble med vertsmoren min på en stor Tesco og kjøpte inn alt det nødvendige til uka som kommer, og nå ligger vi begge på senga mi igjen og venter på at middagen skal bli ferdig. Vi fikk aldri spist Ben & Jerry's-isen vår, så den tar vi nå etter middag! Adios!
Så forresten nå at alle bildene så skikkelig fine og fjortis ut, men vi bare later ingenting og legger dem ut likevel. Det er lov å være litt teit når man er hyper..





24.09.2011

Jogg, Forrest, jogg!

Nå har jeg vært ute og trent for første gang siden jeg kom hit til Cambs, og det var utrolig deilig! Jeg fikk
tankene mine litt bort fra ting, og følte meg så mye bedre etterpå. Først jogget jeg langs veien her oppe (jeg er virkelig på landet!), og tok litt styrketrening etterpå. Gleder meg til jeg skal trene på treningssenteret på skolen på mandag! Er ikke veldig fan av å jogge langs trafikkerte veier, og når det ikke er noen skog tilgjengelig her blir det innendørs trening som frister mest. Så forresten en ganske så uordinær hage jeg jogget forbi, skal ta bilde av den neste gang!
I kveld kommer Tonje, og kanskje Ragnhild på besøk, vi skal lage fajitas og kose oss! Det blir gøy : D

Jeg savner den friheten jeg føler av å jogge i norske skoger

home

I dag meldte hjemlengselen seg for første gang, og det var ikke gøy i det hele tatt. Nå begynner jeg å innse at jeg faktisk skal være lenge borte, at jeg ikke kan klemme familien min når jeg vil, at jeg ikke får snakket med dem hver dag, at jeg ikke får sett smilene deres eller høre latteren deres på så utrolig lenge. Og ja, jeg vet at dette året kommer til å gå fort, men akkurat nå så føles det som om jeg har vært borte i to måneder, når det egentlig bare er gått to uker.
Jeg gleder meg til jul.

Dsc06900_large

23.09.2011

Update! Skolen -- oppdatert

Tenkte jeg skulle fortelle litt om den digre skolen jeg går på! Det er mange forskjellige blokker, og hele skolen er nesten som en labyrint føler jeg. Det er tre kantiner så vidt jeg vet, spa, treningssenter, frisør, reisebyrå, og sikkert masse annet som jeg ikke vet om enda. Vi har timer i blokk E for det meste, men fysikk har vi i D og E, og kjemi har vi i blokk D. Så som du ser må jeg gå gjennom nesten hele skolen for å komme til klasserommet! Går jeg i normalt tempo tar det 10 minutter..
Skal ta flere bilder rundt på skolen når det ikke er så mange folk her!

Dette er skolen;

(blokk G og J er bygget etter dette bildet er tatt, og blokk J er diiger! har ikke sett halve skolen selv enda..)
























Den ene kantina

Tonje, Julie og Elisabeth

Hamburgeer : D



22.09.2011

You put a smile on my face

2/3 av jentene i klassen, utenfor skolen!

I love you

I dag har jeg endelig fått skypet med min kjære Kjærsti, så utrolig deilig å se deg igjen, og få snakket med deg! : D Savner vennene mine i Tromsø skikkelig, men nå føler jeg meg iallefall litt bedre! Til slutt så var vi fem med i samtalen, digger dere!

Kjærsti, Ellen, Tonje, Nora og meg, nyyydelig!



Cool story, bro

I dag sto jeg opp alt for sent, hev på meg noen klær, syklet som et lyn til skolen og kom akkurat tidsnok til engelsken.

Bike-blue-cute-grass-green-favim.com-151551_large

Så hadde jeg engelsk i to timer, spiste lunsj, kjøpte masse usunt, dro hjem til Ellen, spiste masse usunt og lo så mye at jeg fikk vondt i magen og nakken.

550366-7-1315596413603_large

Etter det måtte vi skynde oss til skolen for å rekke fysikktimen, og i timen så lo vi enda mer og fikk til og med læreren til å le, vi løste fysikkoppgaver som skikkelige eksperter og før vi visste ordet av det var klokken fem og det var tid for å dra hjem.

Tumblr_lqyrozliox1qefbemo1_500_large

Jeg syklet hjem, spiste fish & chips som vmor hadde laget, slengte på meg joggebuksa og la meg på senga med min kjære pc og herlig musikk. Og så kom jeg på at jeg hadde lekser.

469879-9-1316374092489_large

Denne ungen var veldig søt.

Tumblr_lml3zqtvwg1qk8rfao1_400_large

End of story.

Bilder: weheartit.com

Er det noe du ønsker jeg skal skrive om på bloggen? Spørsmålsrunde? Bare å si i fra, blir kjempeglad for tips og kommentarer! : )

Yo! Sushi

I går var jeg, Ragnhild, Lisa, Alessandra, Ellen og Tonje på Yo!Sushi, det var kjempekoselig! Og det var også første gang jeg smakte sushi.. For å si det sånn, jeg er ikke blitt super-fan av standard sushi med tang, det synes jeg bare var alt for salt (smakte bare på California Rolls, da), men andre ting de hadde der som Chicken Teriyaki, Prawn Tempura, Chicken Yakisoba og Prawn Katsu var utrolig godt! Så noe liker jeg iallefall.. Har enda ikke smakt med rå fisk, det må jeg vel også få gjort.. en gang! Digget uansett stedet, der maten gikk rundt på et samlebånd og man så på at de laget sushi i midten av lokalet!



VIKTIG!

Ready for sushi!


Prawn Tempura & Chicken Yakisoba

Lisa, meg og Ragnhild :D

How to be sexy and eat sushi


Alessandra, Ellen og Tonje :)

sushibabes

Ragnhild! :D

That's a lot of plates!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...