23.05.2012

Tilbakeblikk: Mai

MAI:

























Mai var jo den siste måneden, og utrolig mye koselig og artig skjedde. Vi dro til Stratford, jeg dro en tur til Norge for å være med i søsteren min sin konfirmasjon, vi feiret 17. mai i London og vi hadde graduation. Det er likevel 17. mai i London som var aller best, for det var så annerledes enn jeg er vant til, men samtidig så veldig likt. Det var fint å være omringet av norske folk igjen, og noen som ikke går i klassen snakke norsk. Det ble ekstra spesielt siden vi var i utlandet, vi følte oss enda mer forente. Her på bildet har jeg nettopp kjøpt meg noorsk pølse! Det var såå godt etter at jeg er blitt så vant til de grå stygge pølsene se har her i England. Sløyfe på jakken har jeg også, for å vise at jeg er NORSK! Dette var en superkoselig dag som jeg kommer til å huske for alltid, og det var en fin avslutning på utvekslingsåret vårt! :) Og ja, jeg skal lage et blogginnlegg om det, snart.. 

22.05.2012

Er det faktisk over?

Ja, så hva blogger man om nå, når man er kommet hjem? Jeg har hatt et fantastisk år i Cambridge, og jeg har opplevd utrolig mye og hatt både oppturer og nedturer. Jeg har fått mange nye gode venner som jeg aldri trodde jeg skulle bli så godt kjent med, og jeg har reist masse og fått en annen smak på livet. Jeg er så utrolig glad for at jeg fikk denne muligheten, og for at jeg tok den, har ikke angret ett sekund! Jeg vet ikke helt om jeg skal fortsette med bloggen nå som utvekslingen er ferdig, men det kommer iallefall et stort sammendrag av alt sammen, kan ta litt tid å skrive det, så bare vær tålmodige :) Masse minner og bilder å gå gjennom...

Graduation!

Jeg har enda ikke helt skjønt at vi ikke skal tilbake, for jeg har jo vært så mye fram og tilbake til jul og konfirmasjoner at det bare føles som enda et besøk.. Må nok gi det litt tid. Men jeg må ærlig si at det er deilig å være hjemme igjen! Norsk mat, norsk seng, norske venner! Har vært herlig å henge med vennene mine i går og i dag, jeg har savnet dem så utrolig mye! På en måte så er alt som før, men samtidig så har vi så mye å prate om og fortelle at det er helt sykt! Livet mitt er snudd på hodet, men det er også helt som før. Merkelig. Nå skal jeg faktisk stikke over til Ellen for å kose meg litt med henne, Kjærsti, Silje og Julie, så vi blogges! 

Før og nå

Det er morsomt å se hvor mye jeg har forandret meg det siste året..
Her er noen bilder fra før jeg dro og etter jeg kom tilbake!






























20.05.2012

Goodbye, Cambridge!

We're far from home, it's for the better
What we dream, it's all that matters
We're on our way, united

Nå sitter vi på Gardermoen, og flyet vårt til Tromsø går om en time. Om tre timer er jeg hjemme i Tromsø igjen, og utvekslingsåret er offisielt over. Det føles veldig rart, men samtidig har jeg ikke helt innsett enda at jeg faktisk ikke skal tilbake til Cambridge igjen (ikke med det første iallefall)! Jeg tror nok det synker inn når jeg står på rommet mitt med koffertene mine og må pakke ut, da kommer jeg til å kjenne det. 
Det var utrolig trist å si ha det til vertsfamilien min, for jeg har fått et så bra forhold til dem. Men jeg skal komme tilbake og besøke dem, det er jeg sikker på! 



En ting som jeg virkelig ikke fatter er hvor mye ting jeg faktisk har kjøpt her nede. Jeg mener, ting bare fortsatte å komme fram på rommet mitt hele tiden, og til slutt så hadde jeg ikke mer plass i koffertene! Siden vi reiser med Norwegian kunne vi ha to kofferter på 20 kg hver, pluss 10 kg håndbagasje. Jeg hadde et problem! Og jeg hadde jo faktisk allerede sendt hjem 50 kg bagasje, så jeg fikk sjokk. Men så plutselig så kom det en reddende engel på besøk med en ekstra bag som jeg fikk låne, og en av guttene i klassen hadde bare en koffert selv så jeg fikk sendt den med han! Den ene kofferten min var 22.5 kg, den andre 21.5 kg og bagen var ca 16 kg. 110 kg bagasje til sammen med det jeg hadde sendt tidligere, pluss godt over 10 kg i håndbagasjen! Jeg fatter ikke hvordan jeg klarte det... Men alt det viktige ble med, og jeg kastet sikkert 20 kg søppel og ting i tillegg, fylte en hel søppeldunk. Nå gleder jeg meg bare til å få alt dette hjem, så jeg kan senke skuldrene og slappe av! Neste helg skal jeg i konfirmasjon igjen, masse god mat! Og etter det blir det bare streng diett for å komme i form igjen... Gleder meg til å jogge i skogen når snøen blir borte!






Farvel så lenge, Cambridge, sees snart igjen!

18.05.2012

GRATULERER NORGE!

Gratulerer med dagen, hele Norge! I dag var hele klassen i London i den norske kirka der, for å feire 17. mai! Det var kjempekoselig, med masse god mat og koselige folk. Er, for å si det mildt, ganske så utslitt! Ligger bare på senga som et slakt og klarer ikke å røre en muskel. Jeg skal blogge om 17. mai i London senere, men i kveld så orker jeg rett og slett ikke! Ville bare gratulerer alle sammen på den store dagen :) Håper alle har hatt en fantastisk 17. mai-feiring! Å tenk, nå er det bare 2 dager igjen... hjelp.


16.05.2012

Tilbakeblikk: April

APRIL:






















Jeg og noen jenter dro en tur til Bristol i April, og det var veldig gøy, men det blir likevel toppet av at jeg fikk besøk av mormor og søsteren min Anne på bursdagen min! De kom den 28. april, og dro 2. mai. Det er jo en ting å feire bursdagen sin uten familien sin, men når man i tillegg er i et annet land så virker det hele så langt unna, og jeg hadde nok ikke følt helt at det var bursdagen min om de ikke hadde vært der! De sang til meg på norsk og jeg fikk gaver, det var kjempekoselig! De fikk sett huset jeg bor i, men vertsfamilien min var ikke hjemme så de fikk ikke truffet dem, da. På kvelden dro vi ut og spiste på Nandos, og hadde dessert på Bella Italia etterpå, nam! I løpet av oppholdet deres så fikk de sett skolen min, byen og de fikk også shoppet skikkelig! Det var bare så utrolig deilig å være sammen med familien igjen, og jeg er også uendelig glad for at jeg har et så godt forhold til dem! Det er noe av det viktigste for meg, å ha et godt forhold til familien min. Så ja, vi hadde det supert, og jeg fikk ganske lyst til å dra hjem! Tror de synes det var litt artig å komme til "sommer" her nede, for i Tromsø var det (og er det fortsatt) snø og grått. Kommer til å save klimaet i Cambridge masse, for jeg elsker sommer, sol og grønt gress, og det har vi ikke for mye av i Tromsø! Skal nyte de neste 4 dagene, for snart er det hele over! Nå suser jeg til byen for å ta en siste shoppingrunde...

15.05.2012

Stratford upon Avon

Den 2. mai var vi i fødebyen til Shakespeare med læreren vår Douglas, og vi fikk se hvor han bodde og hvordan livet hans var. Vi så også en tolkning av Romeo & Juliet - in Baghdad. Skuespillet var helt greit det, litt spesielt siden hele greia var på arabisk! Vi måtte se oversettelsen på skjermer som hang på sidene av scenen. Jeg kjøpte meg faktisk et par bøker; Shakespeare Quotations og Hamlet, så nå skal jeg vel bli en ekte Shakespeare-jente! ..Vel, vi får se på det.. Kult å ha, uansett! Skal ikke kjede dere med masse tekst om at vi gikk hit også gikk vi dit, legger heller ut bilder og forklarer litt under! Trykk Les mer.


14.05.2012

I've been missing you


Skrevet i går kveld, på bussen til Cambridge.

Da var jeg kommet tilbake til gode gamle England igjen, etter noen veldig flotte dager i Norge. Det var deilig å komme tilbake til familien og maten og senga mi, og jeg kjente virkelig at nå er jeg klar for å komme hjem. Selv om jeg har hatt det fantastisk i England og ikke angrer et sekund på at jeg dro, er det vel på tide å komme seg hjem nå. Det er nok for denne gang. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg fikk denne muligheten til å dra på utveksling, og jeg har opplevd så sinnsykt mye, klarer nesten ikke å fatte det selv en gang.

 Liiitt forskjell... Når vi fløy over England VS ankomst Tromsø...

























Jeg dro jo til Norge onsdag den 9. mai for å være med å feire lillesøster Annes konfirmasjon. Det er så rart å tenke på at jeg var i samme situasjonen for hele 3 år siden, det virker jo som om det var i går! Som jeg sa i talen min; jeg er utrolig stolt av henne, for hun er en av de flinkeste personene jeg vet om. Og nå holder hun på å bli voksen, DET er rart å tenke på! Jeg måtte jo flaue henne litt ut i talen min også, men det er vel det søsken er til for eller hva? Haha, neida, tror det gikk ganske bra, hun tok det med godt humør! Å, som jeg har savnet familien min.

 Fiiin søster! <3

























Det er litt rart det der. Når jeg var i Cambridge, før jeg reiste hit, så tenkte jeg at jeg godt kunne vært et halvår til i Cambridge uten problemer. Men nå, når jeg har fått være sammen med familien min i noen dager kjenner jeg det helt motsatt; jeg kan ikke vente med å komme hjem! Vet ikke om jeg tør å si dette, men jeg tror jeg hadde glemt litt hvor mye jeg savnet dem, og hvor bra det er å være hjemme. Nå er det friskt i minne, og jeg glemmer det ikke denne gangen!


























Sånn så det ut når jeg dro!

Men en ting som jeg kommer til å savne mye med England er jo været da. Nå, når jeg kjører i bussen mot Cambridge, er det sol og 15 grader, klager ikke akkurat! (Vel, kanskje litt fordi jeg må sitte inne i bussen da). Noen timer før jeg dro fra Tromsø i dag lavet snøen ned, men det sluttet heldigvis til når jeg skulle dra, da. Sier litt om værforskjellene, ja. Skal prøve å nyte siste uka her nede og ikke tenke på hjemreisen for mye, skal jo hjem da uansett! Cambridge har blitt mitt andre hjem, jeg skal ikke legge skjul på det, og jeg kommer til å savne byen og vertsfamilien(e) mine masse. Og jeg håper jo at jeg en dag kan komme tilbake hit på besøk, eller kanskje for å studere. Tiden vil vise! 

11.05.2012

Tilbakeblikk: Mars

MARS:



































I mars var været veldig fint, det var jo sommertemperatur og sol! Mer sommer enn vi har fått i ettertid, nå er det jo bare regn og grått... Akkurat nå, i skrivende stund, sitter jeg i Tromsø (søsters konfirmasjon), og her snør det utenfor. Det SNØR. Uansett, dette bildet er tatt 24. mars, og da var det så flott vær at vi bestemte oss for å dra til en park og GRILLE! Det var utrolig koselig, og vi var både Tromsø- og Osloklassen. Vi hadde det gøy, lekte på lekeapparatene og bare nøt livet til det fulle! Jeg kunne ikke gått i shorts i Cambridge nå i mai, men i mars, DA kunne jeg det... Rart vær! Likevel kommer jeg til å savne været i Cambridge, for man slipper at det snør og smelter hele tiden på våren, jeg synes det er så slitsomt! Været klarer ikke å bestemme seg helt for hvilken årstid det er i Norge... Jeg ser på værmeldingen at det er meldt 14 grader og regn på 17. mai i London, håper det endrer seg! Vel, jeg burde vel ha lært til nå at Yr.no ikke er helt til å stole på. Å, skulle ønske vi kunne få tilbake oktoberværet i Cambridge, DET var herlig det! Sydentemperaturer er ikke noe å klage på! Jeg kommer iallefall til å huske denne dagen i parken veldig godt, for det var en herlig dag som jeg gjerne skulle gjenopplevd! Synd vi ikke fikk gjort det flere ganger.. Tida går alt for fort, og det merkes dessverre litt for sent. 

10.05.2012

Lite å gjøre, sa du?

Skrevet på tirsdag, men på grunn av dårlig nett fikk jeg ikke lastet opp bildene! Nå sitter jeg hjemme i Norge og koser meg med norsk mat og myke senger! :) 

Så, hva har skjedd i mitt liv den siste uka? Vel, hadde jo bursdag forrige mandag, og det var kjempekoselig å ha besøk av mormor og Anne da! Tirsdagen besto jeg oppkjøringa, som jeg nevnte tidligere, og på onsdagen dro hele klassen til Stratford upon Avon for å se Romeo & Juliet in Baghdad. Jeg skal blogge om det veeldig snart, når alt stress og skole og reise til Norge er over (soom jeg kommer tilbake til). På torsdagen gjorde jeg vel ikke noe spesielt, jeg sov lenge og dro på skolen. Ja, og så pugget jeg til tyskeksamen. For på fredagen hadde jeg 3 eksamener i tysk; listening, writing og reading. Stress uke? Ikke i det hele tatt!





























På lørdagen klarte jeg å slappe av, og jeg dro på en bar i nærheten kalt Jenny Wren for å møte venninnene mine og spise litt mat. Søndagen skjedde det ganske mye, faktisk! Jeg sto opp ganske tidlig, og dro ut og jogget i en park! Etterpå ble det styrketrening, og jeg ble faktisk nesten angrepet av en hund som ville leke (men den var liten og søt da, så det gikk greit!) og etter det så tok jeg en rask dusj før jeg suste på en "fair" (tivoli med karuseller) i byen sammen med Lisa og Tonje. Det var ikke veldig stort der, og vi tok bare en karusell for Tonje var syk og jeg hadde ikke så veldig lyst til å dø tidlig, tror Lisa ble litt sur da, hun ville jo ta allee! Etter det dro vi på kino og så American Pie - the Reunion på kino, den var kjempegøy! Men synes fortsatt nr 1 og 2 er best da, de er enda kleinere og latterlige!





































På mandagen var det helligdag, så da tok de fleste livet med ro. Men ikke meg, nei, for jeg hadde nemlig en matteprøve som jeg måtte øve til! Brukte faktisk hele dagen på det, bortsett fra en liten pause der jeg gikk på Co-op'en sammen med Lisa, og så gikk vi hjem til henne og lagde NORSK grøt, namnam! Etter det var det rett tilbake i arbeid igjen, før jeg stupte i seng, dausliten. Burde lære meg å begynne å pugge tidligere til prøver... I dag hadde jeg som sagt matteprøve, og den gikk faktisk OK! Så da er deen bekymringen ute av verden. Nå skal jeg bare pakke litt til, for i morgen drar jeg til NORGE! Søsteren min har konfirmasjon på lørdag, og jeg kunne jo ikke gå glipp av den! Derfor skal jeg være i Norge fra 9. til 13. mai, og så kommer jeg tilbake til Cambridge for å være her en uke og feire 17. mai, før vi drar hjem for godt! Som dere ser skjer det masse masse nå de siste ukene, og tiden bare suser forbi! Må si det blir deilig å kunne legge seg ned og puste ut litt, men det blir nok ikke før eksamenene i Norge er unnagjort og jeg ikke har noe mer å tenke på!

Vi tok bilde i dag etter skolen, her er alle jentene i klassen utenom Aljona! :) Og hvis du ser på bildet under, kan du sammenligne med hvordan vi så ut i starten av året!






















Tilbakeblikk: Februar

FEBRUAR:




















Denne måneden var det også veldig vanskelig å velge bare ett bilde, men jeg endte opp med et bilde fra Bath/Stonehenge-turen vår! Ser forresten nå at jeg egentlig aldri blogget om turen, så her kan du lese om den på bloggene til Elisabeth/Nora/Julie/Julianne. Vi hadde også en utrolig koselig tur til London, men Stonehenge overgår jo London lett! Det var også i Februar at det snødde i Cambridge, og det snødde visst i Bath/ved Stonehenge også, for her på bildet ser man rester av snø! Stonehenge var mye mindre enn jeg hadde forestilt meg, men det er jo likevel kult å ha sett den! Jeg husker også denne dagen spesielt godt fordi det var dagen etter jeg hadde farget håret mitt; det skulle bli lyst brunt men det ble svart! Jeg var ganske fortvilt, men etter hvert har jeg blitt vant til det og begynt å like det! Jeg har fortsatt mørkt hår, bare at nå er det mørkebrunt i stedet, litt bedre! Det som var ganske annerledes med denne turen var at vi tok buss i stedet for tog, for det var en arrangert tur vi hadde meldt oss på. Først tok vi buss til Stonehenge, som tok ca 2-3 timer tror jeg, før vi tok buss videre til Bath etter en stund, som tok rundt 1 time. Gatene i Bath var skikkelig fine og rene, jeg ble helt fascinert faktisk. Vi var innom the Roman Baths, og jeg, Ragnhild og Lisa drakk te på The Jane Austen Centre før vi dro hjem med bussen! En kjempefin tur!

09.05.2012

Tilbakeblikk: Januar

JANUAR:



























Noen jenter i klassen skulle til York 14. januar, og dagen før de skulle dra bestemte jeg meg for å hive meg med! Hadde jo ikke noe annet å gjøre, så hvorfor ikke? Snakk om spontantur! York er en av de fineste byene i hele England, jeg elsket den! Byen blir også kalt "vikingbyen", fordi det visstnok skal ha bodd vikinger her for en god stund siden. De kalte da byen Jorvik, som har utviklet seg til York. Vi var innom vikingsenteret "Jorvik", og det var ganske interessant! (selv om det luktet kjempestygt der) Resten av byen var gjennomført klassisk og vakker, og har du lyst til å besøke en typisk engelsk by er det til York du burde dra! Det var forresten i denne perioden det var veldig kaldt i England, og hvis du ser på gresset på bildet kan du se at det er fullt av rim! (ja, altså kaldt når det kommer til England-temperatur, hehe) Alle hadde jo også varme klær på seg.. Å, jeg er glad den perioden er over! Og det er ganske rart å tenke på at de har snøbyger hjemme i Tromsø, huff, gleder meg ikke til å komme hjem til DET! Nei, temperaturen i England skal jeg ikke klage på, selv om det ikke er så varmt her som jeg skulle ønske! I morgen tidlig drar jeg jo hjem til Norge for å være med i konfirmasjonen til søsteren min Anne, får vel bare pakke meg godt inn!

08.05.2012

Tilbakeblikk: Desember

DESEMBER:



































Den 2. til 4. Desember dro vi til PARIIIIS! (1,2,3) Det var en så utrolig bra tur, hadde det kjempegøy! Og jeg fikk sett Pariserhjulet, Eiffeltårnet, Moulin Rouge, julemarkedet i gata Champs-Élysées, Du Louvre/Mona Lisa, Basilique du Sacré-Cœur, Notre-Dame og mye mer! Og vi fikk også spist croissant til frokost som ekte franskmenn! Jeg har alltid hatt lyst til å dra til Paris, kjent som en av de mest romantiske byene. Og byen var kjempefin, selv om den hadde sine dårlige områder, akkurat som alle andre byer. Standarden på hotellet vårt var veldig dårlig, men det gjorde ikke egentlig noe siden vi bare sov der. Det ble mye gåing i Paris, vi gikk sikkert flere mil, men det måtte vi nesten gjøre for å rekke å se alt! Jeg ble ganske så sliten, og på lørdagskvelden følte jeg meg ikke helt bra, men det var da vi skulle dra til Eiffeltårnet, så da presset jeg meg med likevel! Og jeg angrer ikke, for jeg følte meg bedre når vi kom dit, og det var bare helt fantastisk! DEN utsikten, man kunne se hele byen og alle lysene fra husene, det var rett og slett vakkert. Og Eiffeltårnet i seg selv var også utrolig fint! Å, det er så rart å tenke på at jeg har vært i Paris! Det fineste i Paris må jeg nok si var Eiffeltårnet på kvelden, men jeg likte også Notre-Dame kjempegodt! Og hvis du drar til Paris rundt juletider, så MÅ du dra innom julemarkedet i Champs-Élysées, det er kjempegøy! De hadde masse rart der, både når det kommer til mat og ting. Jeg synes det var kjempegodt med roasted chestnuts, som det er tradisjon å spise når jula nærmer seg! Ja, Paris er absolutt en by du må dra til før du dør!




07.05.2012

Tilbakeblikk: November

NOVEMBER:


























Denne måneden var det lett å velge; mamma kom jo på besøk! Hun var her fra 11. til 15. november, og vi hadde det kjempekoselig! Var fint å få vært litt sammen med henne, for jeg hadde savnet henne masse! Jeg viste henne byen, og vi shoppet, og bare var sammen. Rundt denne tiden så var jeg på en måte nedi en liten "dump", og jeg trengte virkelig dette besøket. Jeg hadde liksom kommet litt over den perioden der man flyter på en rosa sky fordi alt er så spennende, og jeg begynte å kjenne på det å være borte fra familien. Når jeg er hjemme så har jeg jo alle som er glad i meg rundt meg, og de er alltid der for å passe på og se at jeg har det bra, men når man drar på utveksling, langt bort, så er det plutselig ingen der. Ja, jeg hadde jo vennene mine, men det er ikke det samme, ikke i nærheten. Man trenger familien sin og støtten deres så utrolig mye, og jeg fikk virkelig kjenne på den følelsen av å være alene. Jeg var på egenhånd, og jeg måtte være selvstendig. Jeg måtte tenke og huske på alle de tingene som vanligvis mamma bare fikset for meg, og jeg måtte styre min egen økonomi (...som forresten ikke gikk helt supert i starten...). Derfor var det deilig å ha et par dager med min fine mamma igjen, og jeg kunne bare la henne ta vare på meg og stelle for meg. Samtidig fikk jeg jo også vist henne hvordan livet mitt her i Cambridge er! Nå gleder jeg meg til å komme tilbake til familien min igjen, selv om det blir trist å dra fra England, som jeg også er blitt så glad i. Det er blitt mitt andre hjem, og jeg håper at jeg kan komme tilbake hit en dag i fremtiden.




06.05.2012

Tilbakeblikk: Oktober

OKTOBER:

Denne måneden var det spesielt vanskelig å velge bare ETT bilde, for det var så mye som skjedde! Men jeg endte likevel opp med dette:


























Dette bildet er tatt 1. oktober, i Thorpe Park, som er en stor fornøyelsespark utenfor London en plass. Det var jeg, TonjeRagnhildNoraEllenLisaJulianne og Alessandra som dro dit, og vi hadde det kjempegøy! Her på bildet ser du Aless, Julianne og meg, som nettopp har tatt en ting man kan sammenligne med tømmerrenna, bare myye større! Vi ble KLISSVÅTE, og siden vi var så smarte så tok vi denne FØRST, sånn at vi måtte gå rundt våte resten av dagen. Men det var veldig gøy, så det var verdt det! Jeg fikk faktisk bare tatt 2 ting i Thorpe, fordi det var så lang kø overalt! Det gjorde meg jo egentlig ikke så mye da, siden jeg blir veldig fort kvalm av sånne snurre-opp-og-ned-hit-og-dit-fram-og-tilbake-ting, men det ble litt vel mye venting på meg og Nora den dagen, mens de andre tok berg-og-dalbaner.. Jaja, vi hadde det gøy likevel! Hvis du skal på utveksling til England neste år, så anbefaler jeg deg å dra til Thorpe Park! Du kommer til å ha det kjempegøy! Etter Thorpe dro vi til London og spiste hamburger på Planet Hollywood, nam! Å, jeg savner det fine været vi hadde i starten av utvekslingsåret, nå er det bare regn og overskyet! Håper det blir fint på 17. mai iallefall!

05.05.2012

Tilbakeblikk: September

Nå er det jo bare 2 uker igjen til vi drar hjem, og derfor tenkte jeg at jeg skulle ha litt tilbakeblikk på utvekslingsåret! Jeg finner ett bilde fra hver måned siden september, og så forteller jeg litt rundt bildet. Tror nok jeg lager et eget innlegg til hver måned, så det ikke blir ett så langt innlegg :) Da starter vi på september, da!

SEPTEMBER


























Dette bildet ble tatt dagen etter vi kom til Cambridge, 11. september. Jeg husker denne dagen utrolig godt, og det er så rart å tenke på at det snart er 8 måneder siden det ble tatt. Vi gikk noe som er kalt "Bridge the Gap", som basically er en guidet tur rundt i Cambridge, mest i sentrum. Det var kjempekoselig, spesielt siden det var så fint vær, men vi hadde jo ikke peiling på hvor vi var mesteparten av tiden (les: hele tiden). Likevel var det spennende å se en engelsk by, for alt var nytt og interessant. Nå er vi så vant til byen at ingenting er veldig interessant lengre, haha, og det er vel derfor det ikke har kommet så mange bilder på bloggen i det siste, orker ikke å ta med kameraet. Vi har jo sett alt før likevel, liksom. Bildet ble tatt etter vi var ferdige å gå Bridge the Gap, dette var parken alle avsluttet i. Vi hadde avtalt med de andre å møtes her, så vi lå på gresset og koste oss i sola mens vi ventet. De fleste hadde fått matpakke som vertsfamilien hadde laget til dem, meg inkludert, og det var altså vertsmoren min som hadde sendt med meg den Diet Coke'n på bildet. Resten av matpakken var ikke noe god, loff med en slags klissete syntetisk ost (det var flere som hadde fått dette), så jeg kjøpte heller mat senere. Denne dagen drakk jeg også min første (men absolutt ikke min siste) Starbucks frappuccino, og jeg husker at vi bestemte oss for å GÅ fra byen og hjem, noe som resulterte i at vi gikk oss helt bort. Good times! Det er ganske gøy å se hvor lyst og kort håret mitt var, for nå er det jo ganske så langt og mørkt! Ser forresten at jeg var ganske så brun, hadde jo vært på Tenerife på sommeren! Savner fargen, nå er jeg jo bare bleik.. Sånn blir det når man bor i England! 

!!!!!!!!!!!!!!!

Wow, nå er jeg 18 år! Kan nesten ikke fatte det selv, tiden har jo sust forbi! Føler meg ikke eldre, men regner med jeg innser etter hvert at jeg nå er gammel nok til mange ting som jeg ikke kunne gjøre før! Og når vi er inne på det....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEG BESTO OPPKJØRINGEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nå kan jeg kjøre bil, tenk på det! Må bare øve litt når jeg kommer hjem på å kjøre på høyresiden før jeg begir meg ut i trafikken tror jeg! Tenker at det skal gå bra... Nå får jeg bare håpe at førerkortet kommer i posten før jeg drar, ellers så må vel vertsfamilien min sende det til Norge senere. Det er veldig uvirkelig at jeg faktisk har lappen, for jeg har jo ikke fått beviset enda, men når jeg holder førerkortet i hendene mine på ordentlig, DA kommer jeg nok til å skjønne det! Det er ganske kult at jeg hadde oppkjøring 1. mai da, dagen etter bursdagen min! Det er jo dessuten en helligdag i Norge, så man kan vel ikke ha den dagen på førerkortet om man tar oppkjøring i Norge? Jeg og Lisa hadde forresten oppkjøring samme dag, og hun besto også! Så GRATULERER SÅ MYE LISA! :) Nå er vi vel 11 stykker i klassen som har tatt lappen, og flere skal ha oppkjøring snart! ...og nå er det bare 2 uker igjen! Skummelt å tenke på at dette året snart er over, men det blir også deilig å komme hjem igjen. Savner Norge.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...